El Basket Almeda ja té definit el seu equip de Lliga Femenina 2

Imprimeix

Continuen set jugadores sèniors de l’any passat, el club fa una clara aposta pel júnior i presenta tres novetats externes

El Basket Almeda no ha perdut el temps i ja té confeccionat l’equip que jugarà l’any vinent a la Lliga Femenina 2. El conjunt cornellanenc aposta per ‘gent de la casa’ i dona continuïtat a la majoria de jugadores que l’any passat estaven a Copa Catalunya.

Segons fonts del club, continuen a l’equip Francina Ayuso, Júlia Aviñoa, Clàudia Estepa -després de fer tota la seva etapa de formació a l’entitat- a més d’Anna Caballero, Paula Gili, Laia Guardia i Paula Carmona.  

Ds7EwmiWoAAXg7E

Les júniors amb més presència seran Marina Aviñoa, Alba Barneda i Clàudia Soriano, encara que la resta de jugadores del júnior també tindran presència per “ajudar en qualsevol moment” al primer equip groc-i-negre en una temporada molt intensa.

Incorporacions

El club ha confirmat tres fitxatges per a la temporada 2020-2021. Judith Ortiz (escorta, UE Mataró), Mar Pacheco (pívot, Júnior Barça CBS) i Clàudia Baraut (aler, Barça CBS de LF2) -foto-.

Claudia Baraut

Setze equips

Precisament avui s’ha confirmat, a través de la Federación Española de Baloncesto (FEB), els setze equips que han obtingut el dret d’inscripció per participar la temporada 2020-2021 a la competició. I són els següents: Instituto Rosalía, Maristas Coruña, Unilever Viladecans BF, Travel Brand, Adareva, Estepona, Nou Bàsquet Paterna, Miralvalle, La Salle Melilla, UE Mataró, Joventut de Badalona, Baloncesto Sevilla Femenino, Nou Bàsquet Castelló, Basket Zaragoza, Helios i Basket Almeda. A més, Andratx i Marín Peixegalego queden a l’espera de cobrir possibles vacants.

Redacció / Fotos: Arxiu-FCB