L’Ibiza-Eivissa, primer rival de la UE Cornellà al playoff d’ascens

Imprimeix

L’enfrontament es jugarà al Ciudad de Màlaga el proper dissabte 18 de juliol

Avui s’ha celebrat el sorteig de la Fase d’Ascens a la Segona Divisió A a Marbella. Setze equips, entre els quals es troba la UE Cornellà, participaran en una competició que es jugarà del 18 al 26 de juliol en un playoff que es concentrarà a La Rosaleda de Màlaga, al Nuevo Mirador d’Algeciras, a l’Estadi Municipal de Marbella i al Centro deportivo Marbella Futbol Center i l’estadi Ciudad de Málaga. El conjunt baixllobregatí, dirigit per Guillermo Fernández Romo, s’enfrontarà a la UD Ibiza-Eivissa en un partit que se celebrarà el proper 18 de juliol.

D8tPx 6X4AERn11

EbGt0DuWoAAvVFa

El rival

El conjunt balear era segon classificat del grup I quan es va aturar la competició per la crisi sanitària de la COVID-19. Precisament, el conjunt dirigit per Pablo Alfaro ha estat pràcticament tota la Lliga entre els quatre primers de la taula i un dels equips menys golejats. Pep Caballé, un exjugador de l’equip verd, milita actualment a l’entitat eivissenca.

Sense públic i a porta tancada

La Real Federació Española de Futbol (RFEF) ha confirmat que el playoff exprés d'ascens a Segona Divisió es jugarà finalment “sense la presència de públic i a porta tancada”, de conformitat amb les recomanacions emeses per les Administracions Públiques competents en relació amb el coronavirus i la possible autorització de la celebració de competicions esportives amb presència de públic. A través d'una circular informativa, l'RFEF assenyala que el mateix ocorrerà amb la resta de competicions oficials d'àmbit estatal organitzades per la Federació, la celebració de la qual es realitzarà igualment “sense la presència de públic i a porta tancada”.

Redacció / Fotos: UEC