L’handbol comarcal ja coneix com serà la nova temporada

Imprimeix

Hi haurà representació del Baix Llobregat a la Divisió d’Honor Agent femenina i a la Primera Nacional masculina

La Real Federación Española de Balonmano va donar a conèixer la setmana passada el format de la competició a la Divisió d’Honor Argent femenina i la Primera Nacional masculina. Un any més aquestes dues categories tindran representants baixllobregatins.

EajEiKcXsAEnou6

SVI SQU 6

La categoria d’argent de l’handbol nacional femení mantindrà la mateixa estructura de competició que la temporada 2019-2020. Estarà formada per 56 equips distribuïts en quatre grups de 14 equips cada un, amb un sistema de Lliga regular a doble volta 826 jornades). Els dos primers de cada grup passaran a una eliminatòria a doble partit, en la que s’enfrontaran un primer contra un segon. Els quatre classificats lluitaran per a dues places d’ascens a la Lliga Guerreras Iberdrola en un grup d’ascens en format tots contra tots a una volta. Com a novetat, baixaran els dos pitjors equips classificats de cada grup i els pitjors avantpenúltims dels quatre grups (en total deu equips).

EQaINrWW4AElTqB

GAV AMP 2

Els representants de la nostra comarca tornarà a ser l’Handbol Gavà, Handbol Sant Joan Despí i l’Handbol Sant Vicenç dels Horts. La Lliga donarà inici el 26-27 de setembre.

SVI SQU 4 bona

D’altra banda, la competició a la Primera Nacional estatal masculina començarà el 4 d’octubre i finalitzarà el 31 de maig segons el calendari proposat. Els nostres representants seran el CH Sant Esteve, Handbol Esplugues, Handbol Sant Joan Despí i Handbol Sant Vicenç.

EaduEvzXsAIGkcU

EQ Pj74XYAE3B13 bona

ESCrRdVWoAAODts

En aquesta categoria també es mantindrà l’estructura de la competició de la temporada 2019-2020. Amb 96 equips distribuïts en sis grups de setze equipa cada un, amb un sistema de Lliga regular a doble volta (30 jornades). Els dos primers de cada grup passaran a una fase d’ascens, formada per tres grups de quatre equips cada un i en un format de tots contra tots a una volta. Pujarà el campió de cada grup (tres equips) i baixaran els dos equips pitjors classificats de cada grup (dotze en total).

Redacció / Fotos: CHSES-HSJD-HG-Jordi Vilas-Jordi Terron