El CB Prat s’estrena a la final amb derrota (76-65)

CB Prat-Aguas de Sousa Ourense (0-1). No va poder ser. L’equip de Carles Durán va perdre el primer partit de la final dels playoff d’ascens a l’Adecco Or. Els del Baix Llobregat Nord van deixar escapar totes les opcions de guanyar l’Ourense en el primer quart. Els gallegs van aconseguir un parcial estratosfèric de 26 a 6 i ja va ser molt complicat que els pratencs puguessin remuntar. Al descans, el marcador reflectia un 45 a 28. En el darrer quart,  els visitants van reaccionar i es van col·locar a vuit punts (73-65, min. 38) però els va mancar més temps per capgirar la desavantatge.  El millor va ser Marco Todorovic (19 punts i 8 rebots, 21 de valoració). El proper enfrontament, el segon, serà demà diumenge (19 h).