Continua el tàndem UES-CRUC la propera temporada

L’equip femení de rugbi format per jugadores santboianes i castelldefelenques jugarà a la Divisió d’Honor Catalana

Els equips femenins de la UE Santboiana i el Castelldefels Rugby Unió Club continuaran competint plegats. Precisament, el conjunt UES-CRUC va acabar classificant-se pel playoff de la Divisió d’Honor Catalana després de ser terceres a la Lliga regular. La crisi sanitària de la COVID-19 però, va suposar la suspensió definitiva de la competició.

88325749 3204790499532692 2534844407669063680 o

Els dos presidents de les entitats, Miquel Martínez (UES) i Alejandro Paz (CRUC) es van reunir el passat 3 de juny amb totes les jugadores per videotrucada on les van informar de la continuïtat del projecte esportiu. A més, es va poder presentar també una nova incorporació al staff tècnic format per Antoine Ribeiro, Javier Corbacho, Carles Juidias, Tommy Garcia i Lucho Cabanne. Es tracta del preparador físic argentí Tomás Lavignol, que ajudarà en el procés de recondicionament físic de l’equip.

Captura de pantalla 2020 06 07 a las 11.51.29

L’acord rubricat pels dos clubs els obliga a mantenir el seu compromís de potenciar el rugbi femení des de la base; reconèixer la seva identitat i veuen aquest acord una oportunitat de creixement; i totes les jugadores i cos tècnics s’agruparan en un equip per disputar la Divisió d’Honor Catalana 2020, conservant tota la vinculació amb els seus clubs d’origen.

Redacció / Fotos: UES (Jordi Elias)

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
171

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix