El CN Sant Feliu retorna a l’elit del waterpolo nacional

Imprimeix

L’equip ha acceptat el repte de jugar a la Divisió d’Honor després de la renúncia del CN Molins de Rei

El CN Sant Feliu, a través de la seva junta directiva, va confirmar ahir que accepta el repte de jugar a Divisió d’Honor del waterpolo masculí. La federació espanyola va oferir dimarts passat la plaça d’ascens al club santfeliuenc, com a segon classificat en el moment de la suspensió del campionat i aquest ho ha acceptat després de la renúncia del CN Molins de Rei. “Ho hem de valorar amb els tècnics i la comissió esportiva”, va explicar el president de l’entitat, Jorge del Ojo. La decisió però va arribar ahir mateix al vespre.

EMVPXDUWoAE10B0

L'entitat ja es va trobar amb el mateix dilema l’any passat, quan va assolir el títol de Primera Divisió, però aleshores va decidir que no era el moment de fer el salt a la màxima categoria. Més enllà del projecte esportiu, l’equip santfeliuenc haurà de decidir ara on juga els seus partits –la seva piscina no fa les mesures reglamentàries per competir a Divisió d’Honor– i probablement s’hauria de traslladar a Molins de Rei o l’Hospitalet de Llobregat.

Es queden a Primera

L’ascens dels santfeliuencs és com a conseqüència a la negativa de la junta directiva del CN Molins Sintagmia a pujar de categoria (va enviar a la federació espanyola una carta de renúncia a l’ascens).

EJg1pMeW4AMA90M

A través d’un comunicat, l’entitat molinenca argumenta que la “impossibilitat de comptar amb un equip de garanties per competir a Divisió d’Honor ha estat clau en la resolució del club”.

Redacció / Fotos: CN Sant Feliu-CN Molins de Rei