El CB Prat continuarà a la LEB Argent un any més

El Barça CBS també es queda a la Lliga Femenina 2

La Comissió Delegada de la Federación Española de Baloncesto (FEB) ha determinat la impossibilitat de celebrar les Fases d’Ascens de LEB Or, LEB Plata i LF2. La FEB no ha pogut garantir les mesures sanitàries establertes en el protocol sanitari elaborat per la federació ni el principi de competició en igualtat de condicions.

El CB Prat, que ha realitzat una gran temporada i que tenia fermes esperances de jugar aquesta fase d’ascens, veu truncada així la possibilitat de pujar de categoria. Finalment ascendeixen a la LEB Or el Múrcia, Girona i Tizona, mentre que els potablava es queden a les portes, ja que tenien els mateixos punts que gironins i murcians però amb pitjor avarage. A partir d’ara, el club ja començarà a planificar la propera temporada.

L’altre gran damnificat és el Barça CBS, que tampoc podrà jugar la fase d’ascens encara que depenia de tercer per classificar-se. Per tant pugen el Movistar Estudiantes i l’Snatt’s Femení Sant Adrià.

7aacc588 a537 4f73 9614 3ada19f544e3

D’altra banda, Regina Aguilar continuarà un any més com a capitana de les blaugranes. “Tinc moltes ganes de tornar a jugar i estic molt il·lusionada per fer-ho en un projecte com aquest. Vull agrair la confiança dipositada en mi i espero que l’equip tingui molts èxits aquesta temporada, Força Barça!”, explica la jugadora.

Redacció / Fotos: CB Prat-Barça CBS

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
151

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix