Cornellà, Martorell, Esparreguera i Castelldefels, a la renovada Lliga EBA

Imprimeix

La quarta categoria nacional es dividirà en tres grups de dotze equips cada un

La Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ), la Federación Aragonesa de Baloncesto (FAB) i la Federació de Basket de les Illes Balears (FBIB) han arribat a un acord, pel que a la propera temporada 2020-21, la competició en la Conferència C de Lliga EBA que comprèn als equips de les tres federacions es disputarà en tres grups de dotze equips cada un, pel que passarà a estar integrada per 36 equips, el que suposa un increment de 8 equips respecte al format actual.

corne eba

Continuïtat

Precisament els quatre equips baixllobregatins han renovat els seus entrenadors. El Bàsquet Martorell ha confirmat la continuïtat de Toni Olivares com entrenador del primer equip. Serà la seva tercera temporada.

D’altra banda, el CB Esparreguera també confiarà amb el tècnic Òscar Navarro per portar l’any vinent les regnes del conjunt verd-i-negre per sisè any consecutiu. Mentrestant, Raúl Martínez segueix a la banqueta del BBA Castelldefels. I Juan Couto té molts números per continuar a la banqueta del CB Cornellà per segona temporada consecutiva.

Redacció / Fotos: BC Martorell-CB Cornellà