L’Unilever Viladecans BF ascendeix a la Lliga Femenina 2

Les baixllobregatines, campiones de la Copa Catalunya, tornen a la segona competició nacional de bàsquet després d’una dècada

L’Unilever Viladecans BF torna per la porta gran a la Lliga Femenina 2. El conjunt del Baix Llobregat ha aconseguit, per mèrits propis, una plaça per jugar a la segona categoria nacional del bàsquet femení. Una fita història per al club de Viladecans després més d’una dècada sense poder militar en aquesta categoria -l’últim com ho va fer a la temporada 2008-2009- malgrat els seus intents en els darrers anys.

ESiJW wXgAUqES

Sònia Pascual, presidenta i jugadora, es mostra molt feliç per tornar a l’LF2, ja que “ho hem aconseguit a la pista. A més, tenim la solvència econòmica suficient per estar a la categoria sense problemes perquè tenim els ajuts i patrocinadors necessaris que garanteixen el cost que representa. Estem molt il·lusionats i il·lusionades per encertar aquesta nova etapa esportiva”. A més, Pascual anuncia que “seguirà jugant amb el primer equip sempre que pugui aportar alguna cosa.”

ESiJXgKXQAA kqg

Fins i tot l’alcalde de la ciutat, Carles Ruiz, ha volgut afegir-se a les nombroses felicitacions que ha tingut l’equip arreu de Catalunya: “enhorabona a tots per l’excel·lent treball. Un orgull per a tota la ciutat i un estímul més per a la promoció de l’esport femení a la nostra ciutat.”

Continuïtat

El tècnic, Enric González, ha volgut agrair la gran temporada del seu equip per les xarxes socials: “al club, a les jugadores, l’staff, l’afició i a tots els que han aportat el seu gra de sorra per fer-ho possible”. González continuarà un any més a la banqueta viladecanenca -serà la segona temporada consecutiva-.

EUWHC6NWAAEj2m4

Primeres

La crisi sanitària de la COVID-19 va aturar la competició a la vintena jornada de Lliga de la Copa Catalunya Femenina. En aquell moment, les baixllobregatines eren primeres a la classificació amb un balanç de dinou victòries i només una derrota.  Per darrera, i molt més lluny, es va situar l’EKKE CB Lleida (15-5) en segon lloc, mentre l’Snatts Femení Sant Adrià B (14-6) i Basket Almeda (14-6) van acabar tercer i quart respectivament.

Nova competició

La Federación Española de Baloncesto (FEB) ha anunciat que la Lliga Femenina 2 tindrà un format diferent la temporada 2020-2021. La competició es dividirà en tres grups de dotze equips cada un i per zona geogràfica.

Redacció / Fotos: Unilever Viladecans BF

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
159

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix