El Barça CBS, un any més a la Lliga Femenina 2 de bàsquet

Imprimeix

El tàndem tècnic, Isaac Fernández i Glòria Estopà, seguirà al capdavant de les blaugranes

L’equip sènior A femení del Barça CBS continuarà un any més a la Lliga Femenina 2. Les santfeliuenques, que van acabar en sisena posició de la classificació del grup B abans de l’aturada per la crisi sanitària del coronavirus, ja han tancat la temporada a l’espera del que la Federación Española de Baloncesto (FEB) decideixi el 25 de maig si fa una Fase d’Ascens o promocionen les primeres de cada grup (Movistar Estudiantes i Snatt’s Femení Sant Adrià).

I és que, les blaugranes encara tenen alguna opció de lluitar per l’ascens a la màxima categoria sempre que hi hagués renúncies d’equips que tenen la possibilitat de jugar una Fase d’Ascens (s’hauria de jugar abans del 30 de juny en una seu per determinar al tancament de la present notícia). “No crec que es faci perquè és molt just i no hi ha gaire temps per a preparar-ho. A més, tal com està la situació serà pràcticament impossible”, explica el president del CB Santfeliuenc,   Josan Daban.

EWb03efXkAEYwK

Renovació i nou format

El club ha confirmat la continuïtat d’Issac Fernández -serà la tercera temporada consecutiva a la banqueta- fent tàndem amb Glòria Estopà

ftMfiLiI

D’altra banda, l’FEB ha confirmat que la temporada 2020-2021 a la Lliga Femenina 2 comptarà amb un total de 36 equips, repartits en tres grups de dotze equips.

Redacció / Fotos: Regió 7-AE Esplugues