S’ajorna el Torneig Internacional d’Handbol de Sant Esteve Sesrovires

Imprimeix

El club ha pres aquesta determinació per “preservar la salut de les persones vinculades a aquest esdeveniment”

El Club Handbol Sant Esteve ha comunicat als equips participants la suspensió del 40è Torneig Internacional d’Handbol, que estava previst celebrar-se entre 10 i el 15 de juliol en diversos equipaments esportius de Sant Esteve Sesrovires. Donada l’actual crisi sanitària, l’entitat esportiva ha pres aquesta decisió per preservar la salut de totes les persones vinculades a l’esdeveniment.

2019 07 05 torneig internacional handbol

Des de l’inici de la situació generada per la COVID-19, el club sesrovirenc ha seguit les resolucions, indicacions i recomanacions de les autoritats, fet que va obligar a l’entitat a suspendre les activitats i les competicions de tots els seus equips.

Captura de pantalla 2020 05 12 a las 7.34.24

Des de llavors, el club ha seguit l’evolució de la crisi sanitària per reunir la màxima informació i poder prendre una decisió sobre la suspensió o no del Torneig Internacional. En l’actual situació, el comitè organitzador considera que per “preservar la salut de les persones vinculades a aquest esdeveniment” cal posposar de “forma indefinida” la celebració del Torneig Internacional.

Precisament aquest any, el club havia estrenat una nova web en quatre idiomes diferents sobre el Torneig Internacional (http://www.sanescup.com/ca/).

Redacció / Fotos: Aj. Sant Esteve Sesrovires