La UE Santboiana baixa la persiana a la temporada 2019-2020

La Federació Espanyola de Rugbi dóna per finalitzada la temporada amb el VRAC Quesos Entrepinares com a campió de Divisió d’Honor, mentre que el primer equip del degà acaba cinquè

La Comissió Delegada de la Federació Espanyola de Rugbi (FER) es va reunir ahir per videoconferència, i va aprovar la no celebració de cap competició de rugbi de caràcter nacional organitzada per l’FER en el que resta de temporada esportiva 2019-2020.  Pel que fa a la Divisió d’Honor Masculina, es va acordar la finalització de la competició en la present temporada determinant els resultats conforme a la situació a la taula classificatòria a data 13 de març de 2020 (és a dir, amb anterioritat a l’entrada en vigor de l’Estat d’Alarma establert pel Gobierno d’Espanya).

santboiana 2

Així doncs, el campió de la màxima categoria és el VRAC Quesos Entrepinares mentre que la ​UE Santboiana acaba finalment en cinquena posició, amb 9 victòries, 1 empat i 7 derrotes. Hernani CRE perd la màxima categoria estatal, i el substitueix el Getxo RT (des de la Divisió d’Honor B).

Amb relació a la Competició Nacional Sub 23, lliga conformada per tots els clubs de Divisió d’Honor, l’FER aprova de la mateixa manera donar per acabada la competició, determinant la UE Santboiana Sub 23 com a campiona després d’aconseguir una meritòria trajectòria de 15 triomfs, 1 empat i 1 derrota.

santboiana 3

A Catalunya

La Junta Directiva de la Federació Catalana de Rugbi (FCR) va reunir-se dimecres telemàticament per abordar també la situació actual derivada del coronavirus. L’FCR va decidir posar punt final a la temporada 2019/2020.

Així doncs, totes les competicions organitzades per la Federació Catalana es donen per acabades a data d’11 de març de 2019, donant per definitives les classificacions existents en aquella data. En l’àmbit del rugbi català no es declararan campions en les competicions no finalitzades.

Des de la Unió Esportiva Santboiana no s’ha decidit encara prendre un posicionament exacte sobre aquestes resolucions, restant a l’espera de les pròximes reunions que durà a terme la Junta Directiva del degà així com l’Associació Nacional de Clubs de la Divisió d’Honor.

 Redacció / Fotos: UES-Jordi Elias

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
97

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix