L’Associació Esportiva Prat s’enfrontarà al Sanluqueño gadità

Imprimeix

El resultat del sorteig celebrat aquesta tarda a Las Rozas ha deparat el desplaçament terrestre més llunyà possible: Sanlúcar de Barrameda. L'AE Prat haurà de treballar de valent per a la logística del viatge, ja que l'anada es disputarà aquest proper cap de setmana a terres andaluses (Estadio de El Palmar). La tornada, set dies després al Sagnier del Prat.

La directiva de l'AE Prat informa que avança a la tarda d'avui la demanda de places a les oficines del Sagnier per poder viatjar amb l'equip aquest diumenge a Sanlúcar de Barrameda. Des del club s'està buscant la millor i més econòmica via possible per fer el desplaçament en avió, i fins i tot no havia descartat la possibilitat de contractar un vol xàrter. Per més informació, poseu-vos en contacte amb el club a través del telèfon de contacte: 93 478 27 33 i 93 379 38 28.

El rival

L'Atlético Sanluqueño CF és un equip de la localitat gaditana de Sanlúcar de Barrameda, població d'uns 65.000 habitants -pràcticament la mateixa que el Prat-, just al davant del Parc Nacional de Doñana, a la desembocadura del Riu Guadalquivir. El Sanluqueño és el principal equip d'aquesta localitat. Fundat el 1948, el Sanluqueño ha militat cinc anys a la Segona B, cinc campanyes consecutives: 1987-88 a la 1991-92.

Marçal Fontanals - AEP / Foto:  AEP