El CD Sevilla Dards participarà en el Campionat Internacional de Radikal

Imprimeix

El club pratenc ha fitxat Alberto Rodríguez ‘Oliva’, un dels grans especialistes en aquesta modalitat esportiva

El Prat de Llobregat estarà representat en el proper Campionat Internacional de Radikal de dards de plàstic, una de les grans competicions mundials d’aquesta modalitat esportiva, que se celebrarà del 4 al 8 de novembre a Santiago de Compostela (Galícia). El CD Sevilla Dards prendrà part amb el seu primer equip en el nivell 1. El seu president, Andrés Pérez, té clar que l’objectiu és “estar el més adalt possible en la classificació. Sabem que serà una competició molt difícil perquè hi seran presents els millors especialistes del món. Estar entre els 100 primers ja serà un èxit per a nosaltres”.

Fitxatge de luxe

El CD Sevilla Dards comptarà amb una incorporació d’autèntic luxe, ja que ha fitxat un dels grans especialistes nacional, Alberto Rodríguez ‘Oliva’. Té una àmplia experiència amb títols com al Campionat d’Espanya de nivell 1 per parelles o una quarta posició a l’Europeu per equips.

3

El jugador pratenc torna a la ciutat per motius laborals i formarà part d’un equip, cent per cent pratenc, amb Dani, Lolo, Kevin y Chino. Els cinc esperen fer un gran paper i arribar el més lluny possible en una competició que aplegarà entre 7.000 i 8.000 persones i comptarà amb la presència d’uns 150 equips per nivell.

Redacció / Fotos: CDSD