Pau Capell correrà una cursa solidària per muntanya virtual des de casa

Imprimeix

L’atleta santboià, juntament amb els atletes Tòfol Castanyer i Kilian Jornet, i el periodista Albert Jorquera organitzen la iniciativa #yocorroencasa

El passat 15 de març es va iniciar, des de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), el programa #sentlamuntanyaacasa. Una de les activitats destacades se celebrarà aquest proper dissabte de la mà de tres corredors d’elit de curses de muntanya. Tòfol Castanyer, el santboià Pau Capell (CE Olot) i Kilian Jornet (CE Cerdanya Pirineus) a més a més del periodista Albert Jorquera han organitzat la iniciativa #yocorroencasa, que vol aconseguir fer una cursa per muntanya de llarga distància sense sortir de casa. La iniciativa vol recaptar fons per la campanya que s’ha engegat a nivell estatal #yomecorono, per aconseguir donacions que es destinaran a les necessitats sanitàries actuals.

Veure fotos recents

Cada esportista triarà la distància que vol fer en quilòmetres i s’apuntarà al repte, ja sigui corrent en una cinta, al passadís de casa, a la terrassa o a qualsevol lloc del domicili. Jornet, Capell, Castanyer i Jorquera seran els mestres de cerimònia d’aquesta acció que intentarà que els corredors de llarga distància puguin córrer acompanyats a través en aquest cas de les xarxes socials.

Redacció / Fotos: PC-Arxiu