Alba García assoleix el doblet en el Català d’Inline Freestyle

Imprimeix

La patinadora de Gavà es va imposar en les modalitats de Classic Slalom i de Battle Slalom, mentre que Jawad García va guanyar al Speed Slalom i en salt

La Pista Exterior del Centre Cívic Gavà Mar va acollir el passat diumenge 8 de març el Campionat de Catalunya d'Inline Freestyle.

ccatfreestyle2020

En la modalitat d'Speed Slalom, Jawad Garcia (GavàFreestyle) va proclamar-se campió de la categoria sènior, mentre que Lydia Latre (GavàFreestyle) va fer-ho en la categoria de sub19 femení i Onia Pavia (BCN Freestyle) va ser primera de la categoria sub 14 femenina. En la competició per equips el vencedor va ser l'equip del GFStars 25 Cars del club GavàFreestyle.

ccat freestyle 2

En la modalitat de Classic Slalom va vèncer Alba Garcia (GavàFreestyle) en categoria sènior, i Lydia Latre i Onia Pavia van repetir com a guanyadores de les categories sub 19 i sub 14 femení respectivament. En la modalitat de salt en categoria sènior va tenir de nou Jawad Garcia com a primer classificat i a Alba Muñoz (AE RollerGrind) com a primera classificada en categoria sub19 femení. D'altra banda, Isabel Asensio, de l'AE Rollergrind, va vèncer en la modalitat d'Slides en categoria sub19 femení.

ccat freestyle 6

Per acabar, Alba Garcia va tornar a pujar el podi com a vencedora de la modalitat de Battle Slalom en categoria sènior, i Lyda Latre va tornar a destacar en una altra modalitat en categoria sub 19 femení.

Redacció / Fotos: Jaume Andreu