Carles Juncosa, primer líder de la Xallenge Catalana de Veterans

La competició, que es va celebrar a Esparreguera, va aplegar més de 180 participants en diferents categories

El passat diumenge 8 de març es va celebrar la IV Cursa Ciclista Vila d’Esparreguera, primera prova de la Xallenge Catalana de Veterans 2020. La competició, organitzada per Els Culets Vermells CC, va aplegar més de 180 participants en les seves diferents categories.

xalle esparreguera 2

Carles Juncosa (8 Restaurant) es va proclamar campió i es va situar com a primera líder de la Xallenge. El ciclista va recorrer els 70 quilòmetres en un circuit tancat amb un temps d’1h46’44’’. Mirco Merotto (RCB Motor Begues-Ibermica, 1h46’44’’) va ser segon mentre que Magín González (Squadra Sterrato C., 1h46’44’’) va finalitzar en tercer lloc. Juncosa va ser primer a la categoria màster 40.

xalle esparreguera 3

El guanyador de la màster 50 va ser Mirco Merotto, mentre que el primer classificat en fèmines fou Laura Rodríguez (GN6 Track) amb un temps d’1h53’47’’ -va ser la millor sub 23-. A la màster 60, el guanyador va ser Antonio Terrones (RCB Motor Begues-Ibermica, 2h32’47’’). Per equips, l’RCB Motor Begues-Iberimica va quedar primer i van completar el podi RR Bikers Club i Cassà Bike Club Esportiu. D'altra banda, Elisabet Escursell (Rio Miera-Cantabria) va ser la millor en la categoria elit, Teresa Pascual (BH Concept Barcelona) en el màster 30 i Dolors Hernández (Abrera Club Ciclista) en el màster 50.

Captura de pantalla 2020 03 10 a las 7.11.46

La segona prova se celebrarà aquest diumenge 15 de març al Papiol emmarcat en el 12è Gran Premi Vila del Papiol i organitzat per Galvesport CC.

Redacció / Fotos: Els Culets Vermells CC