Theo Erlangsen i Nastasia Giménez es coronen al Descens de Sant Andreu

La prova ciclista, que va arribar a la seva vint-i-setena edició, va aplegar 260 bikers  al circuit Santi Moreno

Sant Andreu de la Barca va acollir, un any més, el Descens Sant Andreu de la Barca RockShox-Gran Premi Diputació de Barcelona, que va arribar a la seva vint-i-setena edició. La competició, que es va celebrar al circuit Santi Moreno els dies 7 i 8 de març, va aplegar 260 bikers, amb una gran presència de corredors internacionals perquè la prova ciclista era puntuable per l'UCI C1.

Captura de pantalla 2020 03 09 a las 8.18.38

El guanyador a la categoria elit masculina va ser el sud-africà Theo Erlangsen amb un temps d'1’45’’05. Édgar Carballo (Vadebicis, 1’45’’83) i Camile Servant (Independent, 1’46’’04) foren segon i tercer respectivament. El millor local va ser Ignasi Jorba (Moto Club Sant Andreu de la Barca-Scott), que va finalitzar en cinquena posició a la classificació general amb un temps d’1’47’’34.

Captura de pantalla 2020 03 09 a las 8.17.53

En fèmines, la Campiona d'Espanya, Telma Torregrosa (Premià de Dalt, CC BTT) s'enduia la victòria en la categoria elit amb un registre de 2’14’’16. Elisabeth Guillen (Odena EC, 2’17’’04) i Rosi Martínez (2’27’’55) van completar el podi. De tota manera, Nastasia Giménez (GMZ Racing), a la categoria Sub 23 Fèmines, marcava el millor temps parant el crono en els 2’04’’84, sent així l'actual líder de l'Open d'Espanya de Descens i guanyadora del Descens.

Altres categories

En la categoria júnior, el vencedor va ser Adrián Gonzalez (IJ Racing), fent el mateix la seva germana Aina González (IJ Racing) en Junior Fèmines, tots dos bikers de Sant Andreu de la Barca. La resta de guanyadors han estat Miquel Hernández i Kira Zamora (cadet); Fernando Olañeta i Estefania Cabarcos (màster 30); Iván Meaza i Manon Bernadet Hooijschuur (màster 40); i Joan Serra en Màster 50.

27 dh sant andreu 6

El Moto Club Sant Andreu de la Barca va posar a disposició dels milers de persones que van gaudir de l'esdeveniment esportiu, una pantalla gegant on es podia seguir en directe la baixada dels corredors amb els temps intermedis i finals.

Redacció / Fotos: Jordi Milian (RSAB)-FCC

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials