Viladecans va celebrar la seva gran Nit de l’Esport

Imprimeix

Durant l’acte es van lliurar 127 premis repartits entre gairebé 479 esportistes i 40 equips

L’Atrium va ser escenari de la vint-i-setena edició de la Nit de l’Esport de Viladecans. Un acte on es va reconèixer la tasca de l’esport local durant la temporada anterior en dues gales separades (grans i petits) en les seves diferents modalitats tant individuals com d’equip.

Captura de pantalla 2020 03 08 a las 0.28.52

El ciclista Sergi Garrote i l’exatleta Beatriz Pascual van ser els grans protagonistes de l’acte. El moment més especial del vespre el van protagonitzar el Club Beisbol Viladecans i la Unión Deportiva Viladecans, amb la celebració dels 75 i els 100 anys, respectivament, dels seus respectius esports a la ciutat. En total es van lliurar 127 premis repartits  en 479 esportistes i 40 equips.

L’edició d’engany també va servir per presentar a la ciutadania l'Agenda 2030 de Viladecans i els Objectius de Desenvolupament Sostenible, amb els quals la ciutat baixllobregatina vol contribuir a la construcció d'un futur més just, equitatiu i pròsper per tothom, tot posant el focus en la salut, la igualtat, l'empoderament de les dones, l'educació i la lluita contra el canvi climàtic. 

Redacció / Fotos: Aj. Viladecans