Viladecans va celebrar la seva gran Nit de l’Esport

Durant l’acte es van lliurar 127 premis repartits entre gairebé 479 esportistes i 40 equips

L’Atrium va ser escenari de la vint-i-setena edició de la Nit de l’Esport de Viladecans. Un acte on es va reconèixer la tasca de l’esport local durant la temporada anterior en dues gales separades (grans i petits) en les seves diferents modalitats tant individuals com d’equip.

Captura de pantalla 2020 03 08 a las 0.28.52

El ciclista Sergi Garrote i l’exatleta Beatriz Pascual van ser els grans protagonistes de l’acte. El moment més especial del vespre el van protagonitzar el Club Beisbol Viladecans i la Unión Deportiva Viladecans, amb la celebració dels 75 i els 100 anys, respectivament, dels seus respectius esports a la ciutat. En total es van lliurar 127 premis repartits  en 479 esportistes i 40 equips.

L’edició d’engany també va servir per presentar a la ciutadania l'Agenda 2030 de Viladecans i els Objectius de Desenvolupament Sostenible, amb els quals la ciutat baixllobregatina vol contribuir a la construcció d'un futur més just, equitatiu i pròsper per tothom, tot posant el focus en la salut, la igualtat, l'empoderament de les dones, l'educació i la lluita contra el canvi climàtic. 

Redacció / Fotos: Aj. Viladecans

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
173

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix