El Barça iguala l’eliminatòria amb el CB Prat (72-81)

CB Prat Joventut-Barça Regal (1-1). Els ‘pota blava’ no van poder sumar la segona victòria consecutiva en les semifinals dels playoff d’ascens a l’Adecco Or que hagués deixat l’eliminatòria pràcticament sentenciada. En el segon partit consecutiu que es va celebrar en el Pavelló Joan Busquets, els homes de Carles Durán no van jugar al nivell del primer partit. La superioritat blaugrana va ser evident a la primera part. Uns parcials de 16-27  i 14-20 deixava l’enfrontament molt complicat per als pratencs. L’aportació en atac del suec Marcus Per Eriksson (18 punts), Alexandr Zhigulin (122) i de Joan Creus (11) va ser decisiva. Els locals van reaccionar a la represa amb un parcial de 28 a 14 que no va tenir continuïtat en els darrers minuts (14-20). No va ser suficient el bon partit de Gerbert Martí (16 punts) i Marco Todorovic (14). Ara l’eliminatòria es trasllada al Palau Blaugrana on se celebraran dos partits (9 i 11 de maig).