Gavà acull el Campionat de Catalunya d’Inline Freetyle

Imprimeix

Un dels grans atractius de la competició serà veure la gavanenca Alba García, que va ser cinquena als World Roller Games 2019

La Pista Exterior del Centre Cívic de Gavà mar acollirà diumenge 8 de març la sisena edició del Campionat de Catalunya d’Inline Freestyle. Una competició que es dividirà en diferents categories (sub 14 femení, sub 19 femení, sènior Mmixt i sènior Mmasculí) i modalitats (Classic, Battle, Classic Parelles, Salt, Derrapatges i Speed).

El campionat aplegarà una vintena de patinadors dels quatre clubs que hi ha a Catalunya, entre els quals hi ha el Gavà Freestyle -entitat amfitriona- així com BCN Freestyle, AE RollerGrind i Gimnàstic de Tarragona. Cal destacar la participació d’Alba Garcia Patiño (Gavà Freestyle), que va ser la cinquena classificada als World Roller Games 2019.

albagarcia

Les proves de la competició s’aniran succeint al llarg de tot el dia, des de les 9 i fins a les 19 hores, horari previst per a la finalització de l’acte de cloenda i de lliurament de medalles. El cartell d’aquesta sisena edició s’ha elaborat amb una tonalitat de color lila, amb la intenció de destacar la coincidència amb el Dia de la Dona.

Redacció / Fotos: FECAPA