El Dridma de Madrid guanya la IX Gavà Cup 2020

L’esdeveniment esportiu, que es va celebrar el cap de setmana, va estar emmarcat dins del Dia Internacional de les Dones

Aquest cap de setmana es va celebrar a les instal·lacions de Can Torrelló la novena edició de la Gavà CUP 2020, l’antesala de la Lliga Nacional de Divisió d’Honor de softbol que donarà dissabte. Enguany van participar el Fènix de València, el Dridma de Madrid, Rabbits de França i el conjunt amfitrió, el Projecte Softball Gavanenc.

1583075708728

El guanyador de l’edició d’enguany van ser l’equip madrileny del Dridma, seguit dels Rabbits, mentre que en tercera i quarta posició respectivament van finalitzar el Fènix i el Projecte Softball Gavanenc.

gava cup tema

gava cup tema 2

Al darrer dia, diumenge, es va fer la cerimònia de cloenda i entrega de trofeus i va fer la lectura del manifest en favor de la igualtat de gènere, dins els actes organitzats amb motiu del Dia Internacional de les Dones. Cal destacar la presència d’Alba Riba, regidor de l’Ajuntament de Gavà.

Redacció / Fotos: Projecte Softball Gavanenc

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
171

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix