Jordi Martínez, millor jugador del FC Santboià 2011-12

Imprimeix

Jordi Martínez ha estat escollit millor jugador de la temporada 2011–2012 segons les votacions del públic en els partits jugats a l'Estadi Municipal Joan Baptista Milà. El veterà jugador va arribar el passat estiu al FC Santboià procedent del CE l’Hospitalet després d’una llarga carrera que l’ha dut a jugar, entre d’altres, en equips com d’Hèrcules d’Alacant o el Terrassa. Tot i que va trigar en agafar l’aire al seu nou equip, el “Cueta” com és conegut carinyosament dins del món del futbol, va ser un dels qui va agafar la responsabilitat de tirar l’equip endavant quan tota una sèrie de resultats negatius van acostar al Santboià als llocs de descens. De fet, juntament amb aquest guardó de Millor Jugador de la Temporada, Jordi Martínez és actualment el màxim golejador de l’equip amb 14 gols, quantitat que pot veure’s incrementada encara en els dos partits que queden per tancar la Lliga 2011 – 2012.

El segon lloc ha estat pel capità Isaac Burgos, tota una garantia d’entrega i lluita damunt la gespa i, juntament amb Heredia, el jugador més antic de la plantilla actual. Finalment, el tercer lloc l’ha ocupat David Cárdenas, un altre dels jugadors més estimats de l’equip.

Tots tres jugadors rebran avui, minuts abans de l’ inici del partit davant l’Amposta, els guardons que els acrediten com els millors jugadors de la temporada. També es farà públic el nom del guanyador/a del cap de setmana per dues persones a Andorra la Vella, gentilesa de la cadena Hotels Plaza d’Andorra, patrocinadora d’aquest guardó.

Marçal Fontanals  - FCS / Foto:  FCS