Torna la Gavà Cup de softbol sense equips italians

Imprimeix

Hi participaran el Fènix valencià, Dridma madrileny, Rabbits francès i l’equip amfitrió

Aquest cap de setmana se celebrarà a les instal·lacions de Can Torrelló la IX Gavà Cup 2020, competició prèvia a l’inici de la Lliga Nacional de Divisió d’Honor. L’edició d’enguany hi ha previst la participació del Fènix de València, el Dridma de Madrid, el Rabbits de França i el Projecte Sotfball Gavanenc.

gava cup 270220

Serà un torneig més curt amb quatre equips, en lloc de sis, i no començarà divendres, sinó dissabte. Els equips italians de LaLoggia i el Bollate Softball Club, que havien de venir a Gavà, han cancel·lat el viatge. Segons Juan Carlos Núñez, integrant de la junta directiva del Projecte Softball Gavanenc  “es tracta d’una recomenació de la Federació Italiana de Beisbol i Softbol (FIBS) i de la Real Federación Española de Béisbol y Sóftbol la situació generada arran del coronavirus, i afecta a totes aquelles competicions de caràcter amistós que hi havia agendades arreu del territori.”

Al darrer dia, diumenge, a les 14 hores, es farà la cerimònia de cloenda i entrega de trofeus i es farà lectura del manifest en favor de la igualtat de gènere, dins els actes organitzats amb motiu del Dia Internacional de les Dones.

Redacció / Fotos: PSG