El Papiol participa en el Circuit Català d’Escoles de Trail

Amb l’objectiu de fomentar la participació dels més joves a les curses per muntanya, arriba aquesta nova competició

Aprofitant la celebració del centenari de l’FEEC s’ha creat el Circuit Català d’Escoles de Trail que neix amb la voluntat que els més menuts, de 5 a 12 anys, participin en curses per muntanya traient pes el vessant més competitiu. El president de la FEEC, Jordi Merino, ha volgut remarcar “la magnífica feina que es fa des de les entitats a través d’aquestes escoles de trail, per tal que els més joves aprenguin a gaudir d’aquest esport des de ben petits.”

200226 MD not1 feec foto

El Circuit estarà format per cinc proves repartides durant el 2020. Per escollir-les s’han repartit de tal manera que no hi hagi acumulació de proves, sinó que estiguin diversificades de març a setembre. Entre Castells Kids serà la prova inaugural d’aquest circuit el 14 de març a Vilajuïga. De l’Alt Empordà al Papiol per córrer La Mitja Kids l’1 de maig. El 10 del mateix mes se celebrarà la Berga Trail, que precedeix la Verticalp Skyrace el 23 d’agost. Tancarà el calendari l’UpXic el 12 de setembre a Osona, a Sant Hipòlit i les Masies de Voltregà.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix