Martín Martí, campió del 4t Open Destí World Masters 2020

Imprimeix

La competició de dards es va celebrar a la nova seu social de l’Esplugues CD

Esplugues de Llobregat va acollir el passat 15 de febrer el quart Open del Destí World Master 2020. Una cita que es va celebrar al Poliesportiu Les Moreres, nova seu de l’Esplugues CD.

Al llarg del matí es va celebrar un open d'escalfament on Antonio Moreno (CD Guardiola) va ser el guanyador. Mentrestant, el millor esportista local dels sis participants de l'Esplugues CD, va ser el Marc Menjíval i Lluís Gómez que amb una novena posició. La millor jugadora femenina van ser Loli Cascales (Cedsab) i Iolanda Riba (CD Baix Camp) que van fer un 17è lloc.

Captura de pantalla 2020 02 22 a las 12.09.37

La final va ser novament una gran partida. Per un cantó en Martín Martí que hi va arribar al partit decisiu després de guanyar per 4-0 a Marc Costa (CD Guardiola), 4-1 a Sergio Garrido (CD Baix Camp), 4-1 a Antonio Moreno (CD Guardiola) i a les semifinals en una brillant partida va guanyar a en Raül Invernon (CD La Xarxa) per 1-4. L’altra part del quadre, el finalista va ser en Antonio Muñoz (Piritoño CD), que va batre a primera ronda en Jesús Gil (CD Olot) per 0-4, per 4-1 al seu company de club Antonio Garcia-Heredia, per 4-2 a Enric Cid (Xarxa) i a la semifinal va guanyar 2-4 a Josep Arimany (CD Olot). La final es va jugar a la diana principal de l'Esplugues CD on en Martín Martí va guanyar el seu tercer open d'aquesta temporada per 4-2.

Redacció / Fotos: FCD