Martín Martí, campió del 4t Open Destí World Masters 2020

La competició de dards es va celebrar a la nova seu social de l’Esplugues CD

Esplugues de Llobregat va acollir el passat 15 de febrer el quart Open del Destí World Master 2020. Una cita que es va celebrar al Poliesportiu Les Moreres, nova seu de l’Esplugues CD.

Al llarg del matí es va celebrar un open d'escalfament on Antonio Moreno (CD Guardiola) va ser el guanyador. Mentrestant, el millor esportista local dels sis participants de l'Esplugues CD, va ser el Marc Menjíval i Lluís Gómez que amb una novena posició. La millor jugadora femenina van ser Loli Cascales (Cedsab) i Iolanda Riba (CD Baix Camp) que van fer un 17è lloc.

Captura de pantalla 2020 02 22 a las 12.09.37

La final va ser novament una gran partida. Per un cantó en Martín Martí que hi va arribar al partit decisiu després de guanyar per 4-0 a Marc Costa (CD Guardiola), 4-1 a Sergio Garrido (CD Baix Camp), 4-1 a Antonio Moreno (CD Guardiola) i a les semifinals en una brillant partida va guanyar a en Raül Invernon (CD La Xarxa) per 1-4. L’altra part del quadre, el finalista va ser en Antonio Muñoz (Piritoño CD), que va batre a primera ronda en Jesús Gil (CD Olot) per 0-4, per 4-1 al seu company de club Antonio Garcia-Heredia, per 4-2 a Enric Cid (Xarxa) i a la semifinal va guanyar 2-4 a Josep Arimany (CD Olot). La final es va jugar a la diana principal de l'Esplugues CD on en Martín Martí va guanyar el seu tercer open d'aquesta temporada per 4-2.

Redacció / Fotos: FCD

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
166

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix