El CB Prat prepara la segona fase de la Lliga Argent

Imprimeix

Els de Dani Miret formen part del Grup A1 on hi ha tres places d’ascens a la LEB Or

El passat cap de setmana va finalitzar la primera fase de la Lliga a la LEB Argent en una darrera jornada a les Conferències Oest i també a l’Est, on el CB Prat va acabar en quarta posició amb un balanç de catorze victòries i vuit derrotes.

EQ5T825XsAA mSx

Precisament, l’equip de Dani Miret es va classificar entre els dotze equips millors de la primera fase -Est i Oest- que ara lluitaran per l’ascens de categoria a partir del proper 29 de febrer. Els altres dotze intentaran aconseguir la permanència. Així, els sis primers de cada una de les conferències passen a formar part del Grup A1, al que arriben arrossegant els resultats dels deu partits jugats davant els rivals del mateix grup passant a enfrontar-se als de la conferència contrària amb un calendari format per 12 jornades. Els baixllobregatins s’estrenaran a la pista del CB Ciudad de Ponferrada (29/02/2020, 18.30h).

EQVTRwvWkAAmu6x

El campió pujarà de manera directa a la Lliga LEB Or, mentre que els classificats en segon i el vuitè lloc jugaran uns playoff que el complementarà el primer classificat del Grup A2 (permanència). Per tant, se celebraran quatre rondes de quarts de final -anada i tornada- i una doble eliminatòria de semifinals -anada i tornada- amb dues places més en joc per pujar de categoria.

Redacció / Fotos: CB Prat