El CB Prat prepara la segona fase de la Lliga Argent

Els de Dani Miret formen part del Grup A1 on hi ha tres places d’ascens a la LEB Or

El passat cap de setmana va finalitzar la primera fase de la Lliga a la LEB Argent en una darrera jornada a les Conferències Oest i també a l’Est, on el CB Prat va acabar en quarta posició amb un balanç de catorze victòries i vuit derrotes.

EQ5T825XsAA mSx

Precisament, l’equip de Dani Miret es va classificar entre els dotze equips millors de la primera fase -Est i Oest- que ara lluitaran per l’ascens de categoria a partir del proper 29 de febrer. Els altres dotze intentaran aconseguir la permanència. Així, els sis primers de cada una de les conferències passen a formar part del Grup A1, al que arriben arrossegant els resultats dels deu partits jugats davant els rivals del mateix grup passant a enfrontar-se als de la conferència contrària amb un calendari format per 12 jornades. Els baixllobregatins s’estrenaran a la pista del CB Ciudad de Ponferrada (29/02/2020, 18.30h).

EQVTRwvWkAAmu6x

El campió pujarà de manera directa a la Lliga LEB Or, mentre que els classificats en segon i el vuitè lloc jugaran uns playoff que el complementarà el primer classificat del Grup A2 (permanència). Per tant, se celebraran quatre rondes de quarts de final -anada i tornada- i una doble eliminatòria de semifinals -anada i tornada- amb dues places més en joc per pujar de categoria.

Redacció / Fotos: CB Prat

 

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix