CN Sant Feliu-CDN Boadilla, quarts final de la Copa de la Reina

Imprimeix

L’enfrontament de waterpolo femení es jugarà el proper divendres 28 de febrer a les 17 hores

La Casa Duran de Sabadell ha acollit avui el sorteig de la Copa de la Reina Premaat, que se celebrarà en el complex de Can Llong del 28 de febrer a l’1 de març.  Una competició que comptarà, un any més, amb la participació de l’equip femení absolut del CN Sant Feliu.

ERJQYBgWkAYDxDC

"Sabadell és un referent del món aquàtic a nivell nacional i és un orgull organitzar aquestes dues Copes per tot el que generen i la tradició que tenen", ha comentat l'alcaldessa de Sabadell Marta Farrés. D’altra banda, Claudí Martí, president del CN Sabadell, ha assegurat que "des del club posem el club al servei del torneig; només us demano que aprofiteu l'oportunitat, tant aficionats com esportistes."

Les baixllobregatines jugaran els quarts de final davant del CDN Boadilla madrileny. El partit es disputarà el proper divendres 28 de febrer a les 17 hores. El guanyador s’enfrontarà al vencedor de l’altra part del quadre (CN Mataró-CN Terrassa) a les semifinals. La competició s'oferirà en directe per LaLigaSports i pel Canal de TV d'Esport 3.

El quadre és el següent:

ERJQYBYXUAAoGCx

Redacció / Fotos: CN Sant Feliu-FCN