CN Sant Feliu-CDN Boadilla, quarts final de la Copa de la Reina

L’enfrontament de waterpolo femení es jugarà el proper divendres 28 de febrer a les 17 hores

La Casa Duran de Sabadell ha acollit avui el sorteig de la Copa de la Reina Premaat, que se celebrarà en el complex de Can Llong del 28 de febrer a l’1 de març.  Una competició que comptarà, un any més, amb la participació de l’equip femení absolut del CN Sant Feliu.

ERJQYBgWkAYDxDC

"Sabadell és un referent del món aquàtic a nivell nacional i és un orgull organitzar aquestes dues Copes per tot el que generen i la tradició que tenen", ha comentat l'alcaldessa de Sabadell Marta Farrés. D’altra banda, Claudí Martí, president del CN Sabadell, ha assegurat que "des del club posem el club al servei del torneig; només us demano que aprofiteu l'oportunitat, tant aficionats com esportistes."

Les baixllobregatines jugaran els quarts de final davant del CDN Boadilla madrileny. El partit es disputarà el proper divendres 28 de febrer a les 17 hores. El guanyador s’enfrontarà al vencedor de l’altra part del quadre (CN Mataró-CN Terrassa) a les semifinals. La competició s'oferirà en directe per LaLigaSports i pel Canal de TV d'Esport 3.

El quadre és el següent:

ERJQYBYXUAAoGCx

Redacció / Fotos: CN Sant Feliu-FCN

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
139

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix