El futbol vicentí, protagonista als Premis Solidaris de l’FCF

Imprimeix

El Sant Vicenç dels Horts 2014 Associació Futbol va rebre el Premi ‘Foment dels Valors’ per ser el primer club català amb un equip per a persones amputades

L’Antiga Fàbrica Estrella Damm a Barcelona va acollir la quarta edició dels Premis Solidaris de la Fundació Catalana de Futbol ha guardonat els valors del futbol i el futbol sala català. Un acte que ha tingut la solidaritat de clubs, futbolistes i persones vinculades al món del futbol català com a gran protagonista. A aquest emotiu acte han acudit presidents, entrenadors, jugadors i àrbitres d’arreu del territori català. Aquestes distincions tenen com a objectiu premiar aquelles iniciatives i activitats de tot Catalunya que promouen els valors, la solidaritat i l’ètica esportiva en els camps i pavellons de futbol i futbol sala.

Captura de pantalla 2020 02 19 a las 12.52.30

El futbol vicentí va ser protagonista a la gala. El Sant Vicenç dels Horts 2014 Associació Futbol va rebre el Premi ‘Foment dels Valors’, després de convertir-se recentment en el primer club federat català amb un equip de futbol per a persones amputades, que comparteix el dia a dia amb la resta de conjunts de l’entitat gràcies a l’esperit de superació de tots els seus integrants. El CE Futsal Tortosa 2014 es va endur la segona distinció, mentre que el CF Singuerlín va completar el podi de la categoria.

Redacció / Fotos: Arxiu-FCF