El Sydney Roosters prepara a Sant Boi la World Club Challenge

Imprimeix

L’equip australià, una de les potències més grans de rugbi a 13 a nivell mundial, s’entrenarà a les instal·lacions del Baldiri Aleu

El Sidney Roosters​, un dels millors equips del món de rugbi a 13, entrenarà a les instal·lacions del Baldiri Aleu de Sant Boi de Llobregat del dissabte 15 de febrer al dimarts 18 per preparar la World Club Challenge que es disputarà al Totally Wicked Stadium de Londres. Dimarts 18 de febrer al matí, a més, l’equip australià realitzarà un partit-entrenament contra els ​Catalans Dragons de Perpinyà en un duel entre dues grans potències de rugbi a 13 a l'Estadi Lluís Companys de Barcelona.

a7f91daeebb78018ba5bd083004f0b33

Els australians, vigents campions de la NRL, es preparan així per afrontar amb garanties el duel a Anglaterra del 22 de febrer davant St Helens R.F.C. “Per la UE Santboiana és un gran orgull que potències mundials d’aquest nivell hagin escollit les instal·lacions de casa nostra per entrenar-se”, manifesten des del club baixllobregatí.

La World Club Challenge es tracta d’una competició anual de rugbi a 13 que enfronta als campions de la National Rugby League (NRL) australiana -Sidney Roosters- i la Superlliga europea -en aquest cas el St. Helens-. Aquesta competició determina, per tant, el millor club mundial d’aquest esport.

Redacció / Fotos: Arxiu