El CV Sant Cugat guanya el Català de voleibol cadet femení

Durant aquest passat cap de setmana, Sant Esteve Sesrovires ha estat la capital del volei de formació. El Pavelló Poliesportiu Municipal va acollir la Final a Sis del Campionat de Catalunya de Primera Divisió en la categoria cadet femenina. Dissabte al matí es van celebrar els quarts de final amb la participació del Vòlei Sant Esteve. El conjunt de Sant García va perdre davant del CV Esplugues per un clar 3 a 0 amb els parcials de 12-25, 8-25 i 11-25. Mentre, el CV Barcelona es va imposar davant del Vall d'Hebrón per 3 a 1. Per la tarda es van celebrar les semifinals. A la primera, el Sant Cugat no va tenir problemes per vèncer el CV Barcelona per 3 a 0. I a l'altra,  l’Esplugues es va imposar per 3 a 2 davant del CN sabadell en un emocionant partit que es va decidir en el cinquè set.

Diumenge es va disputar la final entre l’Esplugues i el Sant Cugat -foto- amb una instal·lació sesrovirenca plena de goma a gom. El triomf va ser per les vallesanes per tres sets a un amb parcials de 25-19, 19-25, 25-18 i 25 a 16. Cal destacar que en les files del Sant Cugat hi havien dos sesrovirencs: Mireia Cantarell i el segon entrenador Heros Ortiz. Així doncs part de l’èxit també es va quedar a casa.

Al final de la competició es van lliurar els gardons. Enric Carbonell, alcalde de Sant Esteve, va donar la copa de sostcampió a la capitana de l’Esplugues, mentre que Roberto Pozzato, vicepresident de la Federació Catalana de Voleibol, ho va fer a la sesrovirenca, Mireia Cantarell, capitana del CV Sant Cugat.

Marçal Fontanals  / Foto:  CVSC

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
172

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix