El Prat proclama els campions de Catalunya de patinatge de velocitat

Imprimeix

Iván Roldán (Roller Can Cuyàs) i Luisa González (CP Cobra Prat) van ser els grans triomfadors de la competició

El Prat de Llobregat va viure el passat cap de setmana una gran festa del patinatge de velocitat amb la celebració del Campionat de Catalunya que es va celebrar al patinòdrom CEM Estruch.

ccatpvpista2020alprat

La competició, organitzada  pel CP Cobra i la Federació Catalana de Patinatge, va tenir com a gran triomfador de la jornada el juvenil Ivan Roldán, del Roller Can Cuyàs, que va guanyar les cinc proves en les quals va participar (200m CR, 500m esprint, 1.000m línia, 5.000m punts i 10.000m eliminació) i va ser primer a la general de la seva categoria. La internacional júnior Luisa González (CP Cobra Prat) també va guanyar les cinc proves.

Tots dos van superar en nombre de victòries al també júnior Nil Llop. El pratenc va guanyar dues proves (500m esprint i 10.000m punts/eliminació) i va ser segon en les altres tres (200m CR, 1.000m línia i 10.000m eliminació), suficient per acabar primer de la general de la categoria per davant de Santiago Navarrete (Delta Prat) i Gastón Moreno (Cobra).

mou te per lesclerosi 2020 sortida milla

Stephane Barberà i Teresa Moreno, tots dos del CP Cobra, van guanyar la general en categoria sènior per davant dels seus companys de club Marcos Vicos i Ainoa Carreño, mentre que en les categories més petites van destacar les quatre victòries de Sergio Álvarez (Cobra) en infantil masculí, les tres de Christopher López (Delta) i Carla Plana (Nàstic) aleví homes i dones, i els doblets d'Alba Ruiz (Cobra) i Gabriel Palacios (Ciutat Prat) en benjamins i de Leyre Fernández (Cobra) en prebenjamins.

Redacció / Fotos: FECAPA