El BBA Castelldefels prepara la Final a Quatre de la Lliga Catalana EBA

Imprimeix

L’equip de Raúl Martínez s’enfrontarà a semifinals davant el CB Vic en una competició que se celebrarà a la ciutat gironina de Quart els 8 i 9 de febrer

La 38a Lliga Catalana EBA ja escalfa motors. Aquest proper cap de setmana se celebrarà la Final a Quatre de la competició al Pavelló Esportiu Municipal de Quart (Girona). Quatre equips classificats, un de la nostra comarca, hi participaran i tractaran d'aconseguir el primer títol oficial de la categoria de la present temporada.

castefa lligacatalana 2

La primera de les semifinals es jugarà dissabte 8 de febrer, a partir de les 17 hores. Enfrontarà el CB Vic Universitat de Vic i el BBA Castelldefels. Els d’Osona, dirigits pel martorellenc Adrià Alonso, lidera el grup C-B de la Lliga EBA amb molta autoritat -només ha perdut un partit en les disset jornades disputades-. Mentrestant, els castelldefelencs de Raúl Martínez són sisenes en el grup C-B. L’altra semifinal la jugaran el Recambios Gaudí CB Mollet i l’equip amfitrió del CB Quart Germans Cruz a les 19 hores.

Els guanyadors jugaran la final diumenge 9 de febrer a partir de les 18.30 hores en el mateix escenari.

Redacció / Foto: BBA Castelldefels-Aj. Castelldefels