Sant Andreu va donar el tret de sortida a la 16a Lliga Catalana de BMX

Un total de 85 corredors van participar en una competició on es van citar els millors especialistes de la modalitat ciclista

Sant Andreu de la Barca va acollir aquest cap de setmana la primera prova de la 16a Lliga Catalana de BMX, donant inici així inici a la temporada 2020 d'aquesta modalitat. Un total de 85 corredors -dividits per categories- van participar en la competició. El club organitzador, Moto Club Sant Andreu, va garantir una bona jornada ciclista. Els corredors i corredores van oferir un bon espectacle en cada una de les mànigues amb disputes de classificacions que gairebé es decidien en el moment de creuar l’arribada.