L’Allstar 2020 Copa Catalunya va tenir accent baixllobregatí

Imprimeix

Mario Díaz i Clàudia Soriano (Basket Almeda) i Cristina Peña, Marta Guerrero, Clara Solé i Enric González (Unilever Viladecans BF) van ser seleccionats per participar en la gran cita del bàsquet català

El Pavelló CB Granollers va acollir, el cap de setmana del 25 i 26 de gener, la quarta edició de l’Allstar 2020. Una gran festa del bàsquet català on es van aplegar els millors jugadors i jugadores de la Copa Catalunya.

allstar 2

A la categoria masculina, només hi va haver un representant de la comarca. Es tracta de Mario Díaz, de l’Invernandez Almeda. El jugador del conjunt cornellanenc va participar amb el grup 2, que es va imposar al Grup 1 per 80-97.

allstar 3

allstar 4

A la categoria femenina, hi van participar quatre jugadores que formaven part de la Conferència Sud: una del Basket Almeda de Cornellà de Llobregat (Clàudia Soriano) i tres de l’Unilever Viladecans BF (Cristina Peña, Marta Guerrero i Clara Solé), a més de tècnic Enric González (Unilever Viladecans BF). L’equip de la Conferència Sud es va imposar per 69-66 a la Conferència Nord. Marta Guerrero va ser l'MVP del partit.

Redacció / Fotos: FCBQ