Todorovic classifica al CB Prat per a les semifinals dels playoff

El CB Prat va deixar resolta l’eliminatòria de quarts de final dels playoff d’ascens a l’Adecco Or per la via ràpida. Els del Baix Llobregat es van imposar al Fontedoso Carrefour El Bulevar d’Àvila per 57 a 62 en un partit amb dues cares diferents. Els locals van dominar la primera meitat amb parcials de 26 a 17 i 13 a 12. Però a la represa, van ser els pratencs els que van ser millors en totes les facetes del joc (10-18 en el tercer quart), sobretot, en defensa en el darrer quart on un parcial de 8 a 15 va ser determinant per al desenllaç final. El montenegrí Marco Todorovic va ser el millor dels visitants i del partit amb 18 punts i 6 rebots (18 de valoració). El proper rival serà el Barça Regal B, que també es va classificar per a les semifinals després de guanyar la seva eliminatòria davant de Las Rozas per un global de 0 a 2.

Marçal Fontanals  - FEB / Foto:  EPTV