José Ruiz jugarà amb Espanya la fase de classificació pel Mundial

Imprimeix

Per al jugador abrerenc de futbol sala del c poder estar “amb la ‘Roja’ és el màxim que pot aspirar un esportista”

Fede Vidal, seleccionador nacional espanyol de futbol sala, va donar a conèixer la convocatòria per a la fase de classificació del Campionat del Món de Lituània 2020 que ha de jugar Espanya. Un dels convocats és el tancament abrerenc José Ruiz, que juga actualment al Viña Albali Valdepeñas de la Primera Divisió.

José Ruiz con España ante la selección de Japón

La competició es disputarà del 26 de gener al 5 de gener, i els rivals seran França, Ucraïna i Sèrbia. Espanya jugarà contra França el dia 1 de febrer a les 20.30 hores; 24 hores més tard s'enfrontarà a Ucraïna; i el dia 4 de febrer els de Fede Vidal disputaran el tercer duel de l'eliminatòria davant l'amfitriona Sèrbia (20.30 hores).

9BDAED98 9EAB 70B4 FD58A43A39BE5C89

"Estic molt feliç per tornar a estar en la llista de la selecció espanyola de futbol sala. Tornar a jugar un partit oficial amb la ‘Roja’ és el màxim que pot aspirar un esportista", escrivia en xarxes socials José Ruiz, qui ja va disputar amb Espanya, a primers de desembre, un doble amistós contra el Japó, en el que era el seu retorn a la selecció després de tres anys absent.

Redacció / Fotos: Arxiu-LNFS