Joan Torelló i Aina Vernetta guanyen la IX Milla de la Candelera

El passeig del Terraplè va ser l’escenari de la competició atlètica

Aquest diumenge 19 de gener es va celebrar a Molins de Rei la Milla de la Candelera, que enmguany va arriba a la seva novena edició i va ser organitzada pel Club Atletisme Molins de Rei amb la col·laboració de l’Ajuntament. La sortida i arriba es va ubicar al passeig del Terraplè, davant de la plaça de la Llibertat.

milla candera 2

A la categoria absoluta masculina, el guanyador va ser l’atleta local Joan Torelló, amb un temps de 4’58’’. Iván Escudero (5’03’’) i Óscar Fabregat (5’04’’) van ser segon i tercer respectivament. D’altra banda, a la categoria absoluta femenina la primera classificada va ser Aina Vernetta, amb un registre de 6’02’’. Van completar el podi la molinenca Alicia Calomardo (6’03’’) i Alicia Rodríguez (6’12’’).

milla candelera 3

D’altra banda, els guanyadors a la resta de categories van ser: Biel Catalano i Iris Prieto (cursa mini), Marc Peiró i María Torres (cursa aleví) i Oriol Salat i Laia Rubio (curso infantil).

Redacció / Fotos: Castroviejo