Sant Boi i Viladecans continuen a l’elit del beisbol nacional

Imprimeix

La competició de Lliga a Divisió d’Honor estrenarà un nou format

Un any més el CBS Sant Boi i el CB Viladecans participaran en la Divisió d’Honor de beisbol, la màxima categoria d’aquesta modalitat esportiva a nivell nacional. La competició, que estrenarà un nou format, donarà inici el proper 5 d’abril.

Hi participaran deu equips que es dividiran en dos grups segons la classificació de la temporada anterior. Tenerife Marlins Puerto Cruz, CBS Barcelona, CB Viladecans, CBS Miralbueno y CBS Antorcha de València estaran enquadrats en el grup A, mentre que el San Inazio de Bilbao, CB Astros de València, CBS Sant Boi, Béisbol Navarra i CBS Rivas de Madrid formaran el grup B.

Captura de pantalla 2020 01 20 a las 6.56.09

Després de la fase de classificació, que començarà el 5 d'abril i finalitzarà amb l'última jornada de recuperació el 28 de Juny, els dos primers classificats de cada grup disputaran les semifinals: El primer del grup A contra el segon del B i el primer del B contra el segon de l'A, en uns playoffs al millor de cinc partits amb dos jocs a casa del segon i la resta en el feu del primer, a celebrar-se la primera meitat de juliol.

Captura de pantalla 2020 01 20 a las 6.55.24

Els dos últims caps de setmana del mes els equips perdedors en les semifinals jugaran un playoff pel tercer lloc mentre que els guanyadors faran el propi per a aconseguir el títol de Lliga. Aquests playoffs seran igualment al millor de cinc partits i l'avantatge de camp serà per a l'equip amb millor balanç en la fase regular. Els equips classificats en tercera i quarta posició en la fase de classificació pugnaran per les posicions de la cinquena a l'octava, mentre que els últims de cada grup disputaran un playoff de descens.

Redacció / Fotos: Arxiu-CB Viladecans