Jordi García i Carla Domínguez guanyen la III Duatló de Viladecans

La competició va aplegar prop de 500 participants en la categoria adulta, i 140 a la de Kids

Aquest diumenge es va celebrar el Duatló de Viladecans, que enguany va arribar a la seva tercera edició. La competició es va dividir en diferents categories i es va celebrar al parc de la Marina sota un intens fred. Els prop de 500 participants, en la categoria adulta, i 140 joves, a la sortida Kids, van haver de completar un circuit on es va combinar l’atletisme i el ciclisme.

duatlo viladecans

duatlo viladecans 2

duatlo viladecans 4

A la prova absoluta, el guanyador en la categoria masculina va ser Jordi Garcia. El duatleta del CN Badalona va fer un temps final de 45’42’’. Albert Moreno (CA Igualada, 45’51’’) i Àxel Badia (CT Cornellà, 45’51’’) van ser segon i tercer respectivament. D’atra banda, en la categoria femenina, la guanyadora va ser Carla Domínguez (Fasttriatlón-CNM), amb un registre de 52’24’’. Van completar el podi Marta Romance (Prat Triatló 1994, 52’27’’) i Maria Casals (CN Barcelona, 52’30’’). En la categoria de clubs, els millors van ser el Fasttriatlón-CNM, que ha fet doblet en masculí i femení.

Redacció / Fotos: Aj. Viladecans