Més de 200 marxadors i marxadores es troben a Viladecans

Marc Juárez i Mario Viñas es van proclamar campions del 28è Gran Premi en la categoria absoluta

Viladecans es va convertir, un any més, en la capital de la marxa atlètica espanyola. Aquest diumenge 12 de gener es va celebrar la vint-i-vuitena edició del Gran premi ‘Ciutat de Viladecans, on es van aplegar més de 200 marxadors i marxadores d’arreu de l’Estat. El parc de la Torre-roja va ser l’escenari de la competició.

marxa vila 2

Amb la celebració d’aquest esdeveniment esportiu, organitzat pel CA Viladecans, es va donar el tret de sortida a la nova temporada 20202 d’aquesta modalitat atlètica. El parc de la Torre-roja va ser l’escenari de la competició. “Des del club intentem fomentar i donar una empenta a la marxa a la ciutat. Una disciplina que ens ha donat històricament molts marxadors i marxadores que han assolit excel·lents resultats”, explica Julio Oteros, president del CA Viladecans.

viladecans marxa 3

Els guanyadors en la categoria absoluta van ser Mar Juárez i Mario Viñas. “La sensació final és bona i per això estic molt contenta de guanyar aquí a Viladecans, una ciutat que té i ha tingut grans referents en aquesta disciplina”, va dir Juárez al final de la prova. Mentrestant, Viñas va explicar que “he tingut un ritme molt constant que era el meu objectiu principal, en un circuit molt dur. Guanyar a Viladecans és especial perquè jo entreno amb el Valentí Massana.”

viladeacans mawrxa 4

En total, es van lliurar divuit trofeus corresponents a les diferents categories de la competició. D'aquests, tres va anar a parar a mans d'atletes formats al Club Atletisme Viladecans, concretament a Lucía Morales (sub 14 femení), Biel Elvira (sub 14 masculí) i Javier García (M 50 masculí). 

Emilia Cano, exmarxadora i actual regidora de Foment de l’Esport Femení, va destacar que “durant molts anys vaig participar en la prova i la conec molt bé. En l'àmbit organitzatiu la gent ha sortit molt contenta, Hi ha molta gent que vol venir i, a més aporta molts valors. Vull que continuï, ja que és un referent.”

Redacció / Fotos: Aj. Viladecans

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
108

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix