El Cinc Cims 2020 aplega uns 900 atletes a Corbera de Llobregat

La prova atlètica va coronar Andreu Simón i Eva Mesado, en la distància dels 27 quilòmetres, i a Joan Miras i Alba Tena a la de 10 km

Al voltant dels 900 participants van prendre part a la Cinc Cims de Corbera de Llobregat. Una prova atlètica que va tenir dos recorreguts (27 i 10 quilòmetres). Les curses es van desenvolupar en un entorn natural del municipi baixllobregatí.

cinccims 2 2020

A la prova dels 27 quilòmetres, el guanyador en la categoria masculina va ser el vicentí Andreu Simón amb un temps de 2h03’30’’. Van completar el podi Marc Marmol (4000 Peus, 2h04’09’’) i Guillem Aubach (SA Corbera, 2h04’59’’). A la categoria femenina, la primera classificada fou Eva Mesado, amb un registre de 2h27’24’’. Sophie Laplane (2h33’19’’) i Lais Conesa (Fasttriathlon, 2h36’04’’) van ser segona i tercera respectivament.

cinccims 3 2020

cincicims 4 2020

D’altra banda, a la distància dels deu quilòmetres el vencedor va ser Joan Miras (45’32’’), que es va imposar davant de Sebastian Eneros (Vitechen Team, 47’17’’) i Abel Almodovar (SA Corbera, 47’43’’). A la categoria femenina, Alba Tena va ser primera amb un temps de 57’01’’. Clàudia Lozano (SA Corbera, 57’16’’) i Anna Gibert (SA Corbera, 58’20’’) van acabar segona i tercera respetivament.

Els diners que es van recaptar van anar destinats a la rehabilitació de l’escola Kerewan Samba Sira (Gàmbia) i a la compra de material escolar per als seus nens i nenes. Els corredors i corredores van dur un ‘totxo’ simbòlic i un llapis durant tota la cursa.

Redacció / Fotos: Cinc Cims