El Club Bàsquet Prat, amb mitja eliminatòria a la butxaca

L’equip de Carles Durán no ha pogut iniciar de la millor manera els playoff d’ascens. a l'Adecco Or. El CB Prat s’ha imposat en el primer partit dels quart de final davant del Fontedoso Carrefour El Bulevar d’Àvila per 78 a 62, i ha donat un pas molt important per assolir la classificació per a les semifinals de la competició. L’enfrontament, que s’ha jugat en el Pavelló Joan Busquets, ha estat molt equilibrat en la primera part tot i que els visitants han marxat al vestidor amb una avantatge de tres punts (31-34). A la segona, els pratencs han millorat en la faceta defensiva i ofensiva per acabar guanyant el partit gràcies a un parcial en el darrer quart  de 29 a 14 (18-14 en el tercer). El local Gerbert  Martí, amb 21 punts i 9 rebots (25 de valoració), ha esta el jugador decisiu del partit. El proper enfrontament es jugarà divendres, a les nou del matí, a Àvila.

Marco Todorovic, MVP de l’Adecco Plata

El jugador més valorat de la temporada regular a l’Adecco Plata acaba de fer vint anys.  Marco Todorovic, pivot del CB Prat Joventut, ha estat escollir el MVP 2011/2012 després d’aconseguir un promig de 20,38 punts de valoració al llarg de la temporada. El montenegrí ha aconseguit una mitja de 16,6 punts i 8,1 rebots, amb un 51’3% de tirs de camp. A més ha estat el màxim anotador de la competició, cinquè màxim rebotejador i líder de la Lliga en taps amb un 1’63 per partit.