FC Barcelona i CB Samà guanyen el Torneig Internacional Ciutat d’Esplugues

Els blaugranes es van imposar a la final davant l’Iberostar Tenerife (82-73) i les vilanovines davant el CB Nou esplugues (67-45)

L’FC Barcelona es va proclamar per vuitena vegada campió del XXI Torneig Internacional de Bàsquet U15 Masculí-Ciutat d’Esplugues que s’ha celebrat del 2 al 5 de gener al CEM Les Moreres del municipi baixllobregatí. Els blaugranes es van imposar a la final a l’Iberostar Tenerife per 82-73. Roger Fàbrega (15 punts, 6 rebots i 6 recuperacions) va decidir el partit.  A les semifinals, els tinefenys es van imposar davant del Banyer Múnchen (80-59), i el Barça va superar el KK Petrovgrad (72-64).

ENd9XdiXkAA0Gln fcb

ENjBhndXkAIaBB9 final

A la consolació, el KK Petrovgrad de Sèrbia va aconseguir la tercera posició després de guanyar a l’FC Bayer München alemany per 74-51 amb un gran Marko Sarenac (23 punts, 8 rebots i 29 de valoració). Al descans, guanyaven els blaus per 52-19. D’altra banda, el CB Nou Esplugues va finalitzar en cinquè lloc en perdre davant el Joventut de Badalona per 88-34.

Categoria femenina

D’altra banda, el CB Samà es va proclamar campió del IV Torneig Internacional de Bàsquet U17 Femení després de guanyar a la final l’amfitrió, el CB Nou Esplugues per 67-45 (al descans, 34-23). La parella Marta Font i Siona Valverde van ser determinants per la victòria de les de Vilanova i la Geltrú.

ENd79ZgUwAAX T9 sama

ENh1fQBWoAAoHis final sama

Les vilanovines havien guanyat a les semifinals davant el Joventut de Badalona (47-44), mentre que les murcianes de l’UCAM van perdre amb el CB Nou Esplugues (73-61) l’altra semifinal.

El tercer lloc va ser per l’UCAM Múrcia, que es va imposar al Joventut de Badalona per 68-63 amb 17 punts i 5 rebots de Clàudia Nicolas. Les aragoneses del Reino de Aragón van acabar cinquenes després de guanyar al Sant Josep de Badalona per 82-31.

Concurs de triples

En el concurs de triple del Torneig U15 va guanyar Edu Canals (Joventut de Badalona) en superar a Mitija Vukic (Petrovgrad), Christodoylos Mitsiokas (AEK Athens) i Adrià Cano (Joventut de Badalona). En el Torneig U17 va guanyar Aina Torras (CB Nou Esplugues), que va quedar per davant d’Eli Beltran (Joventut Badalona), Júlia Crespo (Joventut Badalona) i Gisela Farrés (Sama).

ENrI4J WoAA9drH triples

Redacció / Fotos: CB Nou Esplugues

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
172

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix