Arranca el ral·li Dakar 2020 que recorre Aràbia Saudita

Resultats discrets dels quatre representants baixllobregatins en les dues primeres etapes

Aquest diumenge va arrencar el Dakar 2020. El Baix Llobregat té representants en tres de les cinc modalitats (cotxe, moto i camió) en competició. Després de celebrar-se les dues primeres jornades, els quatre baixllobregatins continuen en cursa.

En la modalitat de cotxes, el molinenc Xavi Foj, que fa tàndem amb Nacho Santamaria, està situat en la 51a posició de la classificació general. “Ja hem disputat dues etapes, però és un Dakar llarg, ja que encara queden deu etapes i tot pot passar. Espero que si la mecànica no ens abandon i i puguem arribar fins al final”, explica Foj.

ENnAuamU4AAg81y laiasanz

D’altra banda, Laia Sanz va patir una caiguda a la primera part de l’especial de la segona etapa (es va fer mal al maluc esquerre) i actualment està situada en la vint-i-novena posició. “No ha estat una bona segona etapa, però hi haurà d’altres millors”, ha dit la corberenca. Mentrestant, Pep Mas ocupa el 94è lloc. “L’objectiu és acabar i el que faci a la classificació en un aspecte secundari per a mi”, diu el martorellenc.