Aleix Cunillera i Hasna Bahon guanyen la VI Cursa Solidària de Reis

La prova atlètica cornellanenca va aplegar més de 1.100 persones, on també es van celebrar les curses infantils i una caminada

Més 1.100 persones es van donar cita a Cornellà de Llobregat per participar en la Cursa Solidària de Reis, que enguany va arribar a la seva sisena edició. Els atletes van haver de recórrer cinc quilòmetres amb sortida i arribada a la plaça Catalunya del municipi baixllobregatí. També es va celebrar les proves infantils i una caminada.

ENit62VWoAA5sDX cursareis 3

ENiCfmwWwAcvexq cursaresi 4

En la categoria masculina, el guanyador va ser Aleix Cunillera (Flexor Trail Team) amb un temps de 15’46’’. David Guiamet (CE Irunwithleiva, 15’48’’) i Axel Badi (CT Cornellà, 16’02’’) van ser segon i tercer respectivament. A la categoria femenina, la primera classificada va ser Hasna Bahon amb un registre de 18’10’’. Van completar el podi Mireia Suñé (FC Barcelona, 18’30’’) i Anna Falquer (Fasttriatlon Club, 18’47’’).